DE LOCATIE

Rustig wonen aan de rand van de mooiste binnenstad van Nederland

De Blekerssingel markeert de grens tussen de rustieke, historische centrum van Gouda en de Kadebuurt, een eigentijdse wijk met een authentiek stratenplan. Het is een rustige woonwijk met veel (vooroorlogse) eengezinswoningen afgewisseld met nieuwbouw. De Kadebuurt heeft vanouds een sterke relatie met het centrum van Gouda. Vele stedelijke voorzieningen liggen op loopafstand zoals een breed scala aan winkels, het NS- en busstation, de schouwburg, de bioscoop en diverse horecagelegenheden.

Wonen aan de Blekerssingel in Gouda

Niet alleen Gouda, maar ook Utrecht, Rotterdam en Den Haag binnen handbereik!

Gouda is een populaire toeristische stad en dat is het niet voor niets. Met haar vele historische gebouwen (zoals het Stadhuis, de beroemde St. Jan en de vele musea), de vele markten (Gouds Montmartre, de wekelijkse warenmarkt op zaterdag), de vele voorzieningen (schouwburg, cinema, bibliotheek) en het open karakter van de Gouwenaars heeft Gouda al vele prijzen in de wacht weten te slepen.

Wat wellicht niet zo bekend is, is het feit dat zowel hartje Utrecht, hartje Den Haag als hartje Rotterdam vanaf het NS station binnen 20 minuten te bereiken is. De Blekerssingel ligt op nog geen 5 minuten wandelen van het trein- en busstation. Wel het gemak, maar absoluut niet de overlast. Dus niet alleen de studenten van de Hogeschool Driestar Educatief vinden hun weg naar woonruimte in Gouda, maar Gouda is ook een prima (betaalbare) uitvalsbasis voor studenten in Utrecht, Den Haag en Rotterdam.

CENTRALE LIGGING DUS GOED BEREIKBAAR!

  • Rotterdam Centraal 18 minuten
  • Den Haag Centraal 18 minuten
  • Utrecht Centraal 19 minuten

Historische binnenstad, eigentijdse faciliteiten

Als regionaal centrum beschikt Gouda over prima faciliteiten: meer dan 25 basisscholen: van openbaar tot bijzonder onderwijs, veel sportfaciliteiten zoals het nieuwe Groenhovenbad, waar ook kwalificatietoernooien voor de Olympische Spelenworden gehouden, bibliotheek: in de Chocoladefabriek kunt u veel meer dan boeken lenen en lezen!, Cinema Gouda met zes zalen, compleet aanbod van winkels: van bekende ketens tot De Goudse Straatjes, Goudse Schouwburg: hét theater voor landelijke premières, het goed aangeschreven Groene Hart Ziekenhuis, intercitystation: u reist snel en rechtstreeks naar Rotterdam, Zoetermeer, Den Haag, Alphen aan den Rijn, Woerden, Utrecht en zelfs Amsterdam, Beste Markt van Nederland 2015, de leukste speelparadijzen, cultuurhuis en Jeugdtheaterhuis. U hoeft zich hier niet te vervelen!

Even genoeg van de stad of lekker buitensporten: Gouda is omringd door fraaie natuurgebieden en oude polders. De Reeuwijkse plassen, de Goudse Hout, het Steinse Groen en de Krimpenerwaard: binnen een kwartier fietst u rond tussen groen en water. Maar er is nog veel meer te doen! Gouda bruist van de enthousiaste, actieve inwoners en ondernemers die van alles organiseren om Gouda nóg gezelliger te maken. Denk maar aan Gouda bij Kaarslicht, de GOUDA KAASMARKT en de Kinderkaasspelen, de Goudse Specialiteitenmarkt, Gouda Waterstad, Huiskamer van de Stad Gouda, Strips op de Markt, Gouds Montmartre en Stroopwafeldag!

Kamer Huren | Kamers te Huur | Kamerverhuur | Studentenkamers in Gouda Centrum

Kamer huren, kamers te huur, kamerverhuur, centrum van Gouda, Gouda centrum, kamers huren gouda, studentenkamers te huur, verhuren van kamers, appartement, woning te huur, kameraanbod, beste kamers in gouda, rooms for rent gouda, studentrooms, condominions, Studeren in Gouda, Rotterdam, Utrecht, Leiden. Studentenhuis, Voordelige kamers, Beste kamers, Beste binnenstad, beste warenmarkt, beste bibliotheek.

Kamers in Gouda

Blekerssingel 29
2806 AB GOUDA

Telefoon: +31 (06) 2248 7044

deze website